BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fyrgränd 2

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4079
  • 163
  • 2370
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2:a i populära Järla Sjö. Här bor du med insynsfritt läge, balkong i sydvästläge och härligt ljusinsläpp!

Lägenheten kännetecknas av sina ljusa fräscha ytskikt som i kombination med de stora fönsterpartierna ger lägenheten ett härligt ljus och charm. Lägenheten har ett trevligt kök med köksluckor i vitt och kakel i vitt. Vitvaror såsom spis i rostfritt, fläkt, kyl/frys i rostfritt och diskmaskin i rostfritt. I köket ryms matplats för 4 personer. Vardagsrummet är ljust och rymmer soffgrupp och tv-möbel. Sovrummet rymmer dubbelsäng och sängbord. Här finns även bra förvaring i klädkammare. Från sovrummet tar du dig via fina dubbeldörrar ut på den mysiga möblerbara balkongen. Här njuter du av solen från lunch till kväll. Det rymliga badrummet är helkaklat och här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk, toalett och handfat med kommod i vitt. Trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i stor platsbyggd garderob ed skjutdörrar. I anslutning till hallen finns även lägenhetens förråd.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden.  Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.