BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Horisontvägen 59, Accepterat Pris!

  • 2 rum och kök
  • 64.7 kvm
  • Såld
  • 4274
  • 77
  • 2853
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till denna hemtrevliga och ljusa lägenhet med väl tilltagna rum. Köket renoverades 2015 och ger plats för ett stort matbord. Badrummet är helkaklat, stort och har både tvättmaskin och badkar. Badrummet renoverades 2013. Balkongen med sina cirka 5 kvm vetter mot söder i ett insynsskyddat läge. Här kan man njuta av sommarvärmen och samtidigt få en naturlig skugga från kastanjeträden. Bostadens planlösning i kombination med lättillgängliga och rymliga rum skapar en luftig och ljus atmosfär att trivas i. Föreningen är stabil med en låg belåningsgrad.

Nära till affärer, fik, restauranger och mycket nära till allmänna kommunikationer som bussar och tunnelbana. 

- Balkong i söderläge
- Renoverat badrum och kök
- Rymliga rum
- Stabil förening med låg belåningsgrad
- Lugnt och barnvänligt område med lummiga gårdar och mysiga lekplatser
- Nära till affärer, fik, restauranger och allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar 

Populär förening där de boende har tillgång till bl.a gym och föreningslokal! 

I Skarpnäck bor du nära både Stockholm med dess stora utbud av butiker och restauranger samtidigt som ni bor nära härlig natur vid bl.a. Nackareservatet. Från bostaden är det ca 5 min promenadväg till T-banan som tar dig till Sthlm C på ca 20 min. Själva Skarpnäck är som en liten stad i sig där ni finner matvarubutiker, restauranger, populära Skarpnäck sportfält och bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor. 

Området är i ett expansivt skede, för mer info om vad som är på gång vänligen besök: https://vaxer.stockholm/omraden/bagarmossen-skarpnack/