BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Gullmarsvägen 12, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 10734
  • 1010
  • 2619
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna mycket trevliga hörntvåa som vetter i sydväst. Här kan man njuta (helt utan insyn!) av en fantastisk solnedgång med en magisk utsikt över Stockholm stad, en utsikt man troligtvis aldrig kommer kunna tröttna på. Detta är verkligen en unik lägenhet näst högst upp i huset med ett attraktivt läge ett stenkast från Södermalms citypuls.

Här kommer man in till en ordentlig hall med bra utrymme för både skor och ytterkläder. I direkt anslutning ligger det helkaklade badrummet med dusch och även förberett för tvättmaskin.
Den inre hallen finns möjlighet till att använda som ett arbetshörna med plats för mindre skrivbord. Här finns ytterligare bra förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda originalgarderober.

När man väl kliver in i vardagsrummet möts man, förutom av ett härligt och fint ljusinsläpp från två väderstreck, även av en slående utsikt som man nästan skulle kunna tro är en tavla på väggen. Vardagsrummet är generöst och ger er med fördel flera olika möbleringsalternativ. Det är stort och luftigt med trevligt burspråk och utgång till balkong med eftermiddags- och - kvällssol. Köket som ligger i fil går i vitt med goda förvaringsmöjligheter och dessutom naturlig matplats invid fönster med utsikt. Här finns även möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum, kanske sätta dit en köksö, eller varför inte göra om matplatsen till ett extra sovrum eller arbetsrum (se alternativ planlösning).

Vidare in finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, återigen utsikten från fönstret är fantastisk.

Välkomna till populära Gullmarsvägen, ett stenkast från Södermalms citypuls! Här flyttar ni in i en välplanerad hörntvåa (möjlig 3a) som är belägen i en välskött och stabil förening med friköpt tomt. Läget är optimalt för dig som vill bo naturnära och lugnt i ett attraktivt område med närhet till tunnelbana och bussar. Lägenheten är helt unik och en drömbostad. Här är utsikten den röda tråden genom lägenheten och saknas inte i något av rummen.

Sammanfattningsvis en mycket unik och tilltalande lägenhet som bör upplevas på plats.

Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

- Milsvid utsikt över Stockholm stad och kvällssol
- Möjlig 3a
- Ingen insyn
- Stort sovrum med plats för garderober
- Fönster i två väderstreck
- Burspråk
- Gott om förvaring
- Stabil förening med god ekonomi (endast 5038kr lån/kvm)
- Föreningen äger marken
- Tvättstuga i huset
- Källarförråd
- Välskött förening