BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede Gård

Johanneshovsvägen 151, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 6830
  • 497
  • 1084
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i fastigheten finner ni denna ytterst välplanerade tvårummare med inglasad balkong och fri utsikt över trädtopparna utan insyn.

Varmt välkomna till denna otroligt genomtänkta tvåa belägen högt upp i huset på våning 5.
Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns dessutom en rymlig garderobsvägg med praktiskt inredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Plats för avhängning i direkt anslutning till entrén.
I lägenheten finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Från det insynsskyddade sovrummet nås lägenhetens lättmöblerade vardagsrum. Stora fönsterpartier med vacker utsikt helt utan insyn och utgång till inglasad balkong om 7 kvm belägen i sydöst.
Vackert Vedumkök maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn, mikro och diskho. Samtliga vitvaror från Siemens. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Invid köket finns för matplats för sällskap om ca 6-8 personer. Dessutom erbjuds ett stort badrum utrustat med dusch, torkställning, wc, handfat, golvvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Ekparkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten. Närhet till Årstatorg, Globen och Årstaskogen.

 

- Hiss från markplan
- Insynskyddad
- Inglasad balkong
- Rymligt Vedumkök
- Platsbyggda garderober
- Välskött förening med garageplatser
- Föreningen äger marken
- Närhet till Globen
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Årsta torg inom bekvämt gångavstånd

Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.