BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Önskehemsgatan 14

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • Såld
  • 3170
  • 361
  • 320
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen saluförs denna smakfullt, nyrenoverade gaveltvåa i absolut bästa läge. Fönster i tre väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden, alla tider på året. Balkong i sydvästläge ger rikligt med eftermiddagssol, slå dig ned och njut! 

Lägenheten har låtit sig genomgå en tidlös renovering, här har inget lämnats åt slumpen. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ett nylagt parkettgolv som gör att hela bostaden upplevs ljus och trivsam. Stig på! Platsbyggd garderob direkt till vänster med nyinsatt Elfa-system som ger plats för avhängning samt ytterligare förvaring. Speglade dörrar som återskapar extra rymd i allrummet.
Vardagsrummet. Generöst ljusinsläpp via flertalet fönster samt utgång till den önskvärda balkongen som vetter mot den grönskade gården. Här åtnjuts fördrinken i eftermiddagssolen eller varför inte hederlig fika i vårsolen, du bestämmer. Stor matplats för upp till 6 personer invid trevliga fönster, perfekt vid sociala tillställningar. Plats för soffgrupp, TV-möbel och annat möblemang om så önskas.

Fortsätter du vidare in återfinns köket som får vem som helst att vilja laga mat. Renoverat i en halvöppen planlösning i en behaglig beige ton. Bra förvaringsmöjligheter i över- samt under skåp med stor arbetsyta via bänkskivor i massiv ek, kaklade väggar för en modern finish. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll med ugn, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt blandare i rostfritt.
Från vardagsrummet nås det rogivande sovrummet som ligger i svalt läge mot grönskande park, här sover du ostört i en dubbelsäng. Förvaring via platsbyggda garderober i vit kulör. Kontorsplats med väggmonterat skrivbord för dig som arbetar/studerar hemma.
Badrummet. Frostat fönster för extra ljusinsläpp med en trevlig vit kakel på väggar samt en blå klinker som golv. Den uppdaterade utrustningen består av dusch, vägghängd WC, handdukstork, tvättmaskin samt handfat. Nyinstallerade hyllor som frigör space för hygienartiklar. 

Belägen i stor och stabil förening med alla stora renoveringar gjorda, här finns även tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet samt två st källarförråd. Direkt närhet till Högdalen centrum med kommunikationer som tar dig till T-centralen på knappt 20 min.