BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marielundsvägen 12

  • 5 rum och kök
  • 134 kvm
  • Såld
  • 6302
  • 100
  • 2527
Värdera din bostad

Beskrivning

"Bullerbykänsla" 37 minuter från Stockholm!
Hjärtligt välkomna till det mest barnvänliga området i Mariefred. Bara 7 minuter från tågstationen som tar dig till Stockholm på endast 37 minuter. Här bor du idylliskt med gröna ängar intill huset och med cykelavstånd in till pittoreska stadskärnan. Vackra Hjorthagen med som är en naturupplevelse i sig finns i närområdet. Två altaner finns som blir som en förlängning av vardagsrummet och på sommarhalvåret puttrar ångloket förbi och stannar vid Marielundsviken. Sjöutsikt från sovrum. Badbrygga, båtplats och bastu har du 4 minuter gångväg från dörren och där finns möjlighet att ta över en andel. Dessutom finns det bastu i huset. I ett optimalt planerat hus med härligt ljusinsläpp genom fönster från golv till tak har du ditt drömboende! Solceller på taket!

Tomt

Omgiven av grönska på en insynsskyddad tomt står härliga hus. Förutom den stora altanen på baksidan av huset har man också en uteplats längs husets framsida. 

Nedervåningen

Hall
Välkomnande hall där man direkts möts av generösa ljusinsläppet. Bra plats för ytterkläder. 

Badrum
Helkaklat badrum med fönster. Utrustat med wc, dusch, tvättställ och badrumsskåp.

Tvättstuga med groventré
Praktiskt tvättstuga med egen grovingång. Arbetsbänk med ho och skåp ovan, tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golvet och målade väggar. Värmepannan är placerad här.

Kök
Stort kök i vinkel med plats för många. Speglade och klassiskt vita skåpsluckorna. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Plats för stort matbord framför det stora fönsterpartiet. Ekparkett på golvet och målade/tapetserade väggar.

Vardagsrum 
Generöst och socialt rum med utgång till den stora altanen. Här finns gott om plats för stor soffgrupp invid braskaminen. Den som önskar ytterligare ett sovrum kan med enkla medel dela av rummet som idag används som bibliotek. Ekparkett på golvet och harmoniska väggar. 

ÖVRE PLAN

Sovrum
Övre plan inrymmer tre sovrum, varav alla är stora och samtliga har garderober eller klädkammare för optimal förvaring. Arbetshörna intill trappan. Sjöutsikt från sovrum. 

Badrum
Stort och härligt badrum med badkar och fönster. Kakel på väggarna och klinker på golvet. Utrustat med wc, badkar, tvättställ med kommod och platsbyggd hylla. Stor bastu med fönster i anslutning.