BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 3, högst upp

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 1365
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset, intill kajkanten ligger denna underbara 4:a med härlig sjökontakt. Bostaden har utgång till en stor solig balkong med gavelläge, en magisk plats för avkoppling och att njuta av för- och eftermiddagssolen samt den hänförande utsikten över Mälarens båttrafik. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Smakfullt och välutrustat kök i delvis öppen planlösning och två stora badrum, båda med dusch. Bostaden har även 3 rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och lätta att möblera. Förvaringsytorna är verkligen optimala med både klädkammare och inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad för en barnfamilj.

Lägenheten byggdes 2020 och är i absoluta toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna intill.. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Snart öppnas även den inglasade restaurangen högst upp i huset med panoramautsikt över Stockholm upp. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.