BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-Danviken-Sofia

Hästholmsvägen 17, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 5231
  • 695
  • 5707
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall

Praktisk och välkomnade hall med marmorgolv. I hallen finns naturlig del för avhängning av ytterkläder samt skoställ. Ytterligare förvaring via två inbyggda garderober samt tambur. Hallen leder vidare in i en inre hall med garderober samt kyl och frys. 

Kök
Smakfull, renoverat kök med moderna lösningar och mycket charm. Väldigt praktiskt och användbart för den som tycker om att laga mat. Vita luckor med trendiga beslag.  Vitt kakel ovan arbetsbänken upp till taket. Smart placering på överskåpen görs att köket upplevs väldigt rymligt. Underbart fönsterparti med sittplatser intill där man har fri utsikt över vackra omgivningar. Perfekt för frukosten, middag för två eller arbetsplats. Inbyggd diskmaskin, induktionshäll, integrerad kombinerad varmlufts- och mikrovågsugn samt kyl.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta är vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett och vitmålade väggar. Här ryms både soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Här finns även rum för bokhylla och arbetsplats. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och balkongen blir som förlängning av vardagsrummet. 

Balkong

Med sol från morgon till kväll sommartid. En vidunderlig utsikt över Hammarby Sjöstad, Globen samt Södermalm.

Sovrum
Sovrum med ljusa väggar och vackert trägolv. Fönsterparti med fri utsikt över vattnet och båtarna. 

Badrum
Fräscht badrum som är renoverat på ett påkostat och smakfullt sätt. Dusch med duschdörrar, vägghängd wc och tvättmaskin. Skön golvvärme som värmer fötterna.

Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd om c:a 2 kvm med snedtak.

Stor takterrass som föreningens medlemmar kan njuta av.