BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Tussmötevägen 142

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 5689
  • 306
  • 5546
Värdera din bostad

Beskrivning

Är du ute efter ett smidigt, enkelt och bekvämt liv? Ta då en närmare titt på den här trevliga lägenheten, den är verkligen något alldeles extra. Absolut ingenting har lämnats åt slumpen! Och för att få till det såhär bra krävs fingertoppskänsla utöver det vanliga och en ödmjuk underkastelse till byggnaden i sig. Lägenhetens sociala kompetens är enastående och har ett fantastiskt fördelaktig läge - den ligger i en lågt belånad förening! Dessutom så är det närmare kommunikationer och naturen än de flesta andra samt bortskämt nära till allt praktiskt du kan behöva i vardagen. Föreningens innergård är alldeles underbar med stora härliga gräsytor, och sommartid finns det flera sittgrupper uppställda så det alltid finns en plats att slå sig ner!

Känslan är vässad direkt innanför dörren med en fin siktlinje så fort du stiger in. Du kan alltid räkna med en lite pampigare ambition när du möts av fiskbensparkett redan i hallen. Det gör du såklart här. När du stigit in i hallen möts du av gamla dörrar och vackra fönster, med sina gamla handtag och beslag kvar. Allt väl omhändertaget. En enda ny dörr hade brutit förtrollningen på direkten. Det finns gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Vad mer kan man önska? Parketten saxar nu fram genom hela lägenheten.

Köket är väldigt trevligt planerat. Stilrent och helt befriat från onödiga detaljer - Helt enkelt, supersnyggt! Som du kanske anar har det fallit en vägg här för att öppna upp och skapa den vackra volymen. Fiskbensparketten fortsätter saxa in i vardagsrummet och in mot sovrummet. Känslan sätter stämningen direkt, och den kommer att stanna lång tid framöver.

Från matplatsen i köket till vardagsrummet är övergången knappt märkbar. Möjligheten finns för bordet att växa på längden. Och till vardags en klassisk matplats med ett riktigt trevligt fönsterparti mot innergården. Perfekt uppsikt över området där barnen kan springa runt.

I vardagsrummet dansar ljuset in från vackra spröjsade fönster. Soffan har en ganska given plats plats mitt emot den platsbyggda bokyllan. Samtidigt finns där en etanolbrännare för att förstärka den mysiga känslan ytterligare. Djupt och varmt på samma gång.

Det stora föräldrasovrummet är inte bara ett sovrum, utan en sängkammare på riktigt. De båda sovrummen ligger med fönster mot gården. Har du småttingar ligger det andra sovrummet vägg i vägg, så att det går snabbt att trösta och byta säng mitt i natten.

Med ett stort eller litet barn hemma så finns det såklart ett givet sovrum till. Stort nog för både kullerbyttor och pysselplats. Men är ni jobba-hemma-sorten så kan de ju också funka fint som arbetsrum. Det där vet ni bäst själva.

Bilderna från badrummet hade faktiskt platsat i vilket inredningsmagasin som helst. Det är otroligt trevligt och välbalanserat där rymd och smarta lösningar förenas. Klassiska färger och praktiskt på alla sätt. Flera kan stöka här samtidigt, sedan är det lätt att städa fint. Tänd ett ljus och slappna av, och glöm inte att låsa om dig om du vill slippa plaskande småsällskap! Drömmigt eller hur?!