BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Järnlundsvägen 22, 5 tr

  • 1 rum och pentry
  • 25 kvm
  • Såld
  • 2196
  • 310
  • 1910
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen in till denna perfekta och nyligen renoverade etta!
Luft och rymd genomsyrar denna väldisponerade etta med milsvid utsikt över Stockholm. Här erbjuds allt från gedigna materialval till detaljer i original. Här bor du omgiven av grönska på återvändsgata och i förening med låg månadsavgift.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. I hallen finns vackra originalgarderober med överskåp som bidrar till husets tidtypiska 50-talsstil. Säkerhetsdörr är installerad. Bostaden erbjuder ett flödande ljus och fri utsikt över Stockholm. I rummet finns plats för soffa, matbord och tv-möbel. Invid rummet finns avskild sovalkov, som enklet kan delas av mot rummet. Från rummet nås rymlig sydvästvänd balkong. Fräsch kokvrå maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys i rostfritt, spis med tillhörande ugn och fläkt. Köket är utrustat med praktisk och genomtänkt förvaring, belysning under köksskåpen och gott om eluttag. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Utrustat med wc, dusch, badrumsskåp och handfat samt förberett för tvättmaskin.

- Utsikt
- Högt upp i huset
- Hiss
- Låg månadsavgift
- Väldisponerad
- Gott skick
- Gedigen förening
- Nyrenoverad fasad och balkonger
- Närhet till utmärkta kommunikationer

Allmänt om Årsta
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.