BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Bergsundsgatan 15, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna fantastiska ettrumsbostad med en oslagbar placering, endast en kort promenad från den fridfulla atmosfären vid Långholmen och den pulserande energin vid Hornstull. Vackra 1920-tals detaljer är noggrant bevarade, inklusive förtrollande trägolv och eleganta fönster. Möjlig 2:a (Se alternativ planskiss)

Denna bostad är optimalt planerad och erbjuder allt man kan önska av en etta. Ett stort rum rymmer smidigt en mysig sittgrupp med tillhörande möbler, en matplats och en sovkrok inrymt i en charmig sovalkov. Köket integreras med allrummet på ett trevligt sätt och är utrustat med maskinell utrustning, såsom kyl och frys från märket Smeg, ugn med spis. Badrummet är nyrenoverat med stora kakelplattor i beige nyans för en exklusivare känsla, där du finner en takdusch med glasvägg, handfat, tvättmaskin samt en vägghängd toalett. Hallen ger ett välkomnande intryck och erbjuder gott om utrymme för skoförvaring, en bekväm avhängningsplats och en rymlig klädkammare. Som en extra bonus har du nyttjanderätten till två förråd.

Brf Ångpannan 12 är en välskött förening som äger marken. Föreningen har en låg belåningsgrad och har genomfört flera renoveringar nyligen.

På Bergsundsgatan har du lika nära till omfattande grönområden och vackra promenadstråk längs Långholmen och Tantolunden som till Hornstulls glittrande strandvatten. Under sommarhalvåret kan du promenera till de härliga badplatserna på Långholmen och Tantolunden på några minuter. Från porten är det endast ett par minuters gångavstånd till Hornstulls galleria med sitt imponerande utbud av butiker, prisbelönta restauranger och mysiga caféer. För dem som är på språng erbjuder detta område utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanan och flera busslinjer som bl.a 54an som går precis utanför porten och 77an som går från Högalidsgatan.

Vi önskar dig varmt välkommen till en visning av denna bostad!