BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Solberga Hagväg 14, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 3387
  • 87
  • 4972
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Brf Sjörövaren finns den här mycket fina och smakfullt renoverad bostaden som det bara är att flytta in i! Tilltalande planlösning med ett rymligt sovrum, ett stort vardagsrum, balkong mot innergård och goda förvaringsmöjligheter. Det snygga och nyrenoverade köket har mörkgröna släta köksluckor. Intill köksfönstret går det att duka upp ett bord för 4-6 personer.

Här bor ni med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan.


Hall 
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. På golven i samtliga rum, utom badrum, pryder en snygg och enhetlig ekparkett. Lite längre in i bostaden finns en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. Ytterdörren är alldeles nyligen utbytt till en ny säkerhetsdörr. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett vindsförråd.

Kök 
Smakfullt renoverat kök med rymlig matplats! De mörkgröna köksluckorna bryter av fint mot den ljusa bänkskivan och överskåpen i trä. Här finns bl.a hel kyl och frys och diskmaskin. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över den trevliga innergården som under sommarhalvåret är i full grönska. 

Badrum
Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp och WC.

Sovrum 
I anslutning till vardagsrummet är sovrummet placerat. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå eller garderober.  

Vardagsrum 
Ljust och härligt vardagsrum med gott om plats för soffa, bokhyllor och läsfåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med en utegrupp och en massa växter efter säsong. Balkongen har dessutom ett trevligt solläge.