BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Skulptörvägen 9

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3261
  • 122
  • 2160
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stilfull tvåa 
- Solig balkong
- Bevarad originalcharm 
- Vackra golv
- Optimal planlösning
- Möjlig trea 
- Stabil Brf 
- Utmärkta kommunikationer

Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade tvåa på populära Skulptörvägen! Vacker gavellägenhet som erbjuder ett stort kök, härligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum och solig balkong. Perfekt bostad för flera målgrupper då bostaden med lätthet kan göras om till en trea. 

Bostad belägen i Brf Skulpturen, en välskött bostadsrättsförening som äger marken och består av 31 lägenheter. Föreningen har en fantastisk takterrass som medlemmarna kan nyttja och även övernattningsrum. 

Här bor du i trevliga Johanneshov med byggnader uppförda främst kring 1940- och 50-talet. I Johanneshov har man både Globen och Tele2-arenan som granne och T-banans gröna linje finns på nära gångavstånd. I Globen city finns ett stort utbud av butiker, restauranger, mataffär, banker, gym, servicebutiker samt idrotts- och konsertevenemang. Runt omkring finns flera gröna parker och många jogging- och cykelvägar. Ett boende nära city men i lugnare omgivningar.

Området präglas av lättillgänglighet, med närhet till innerstaden, utmärkta kommunikationer och Slakthusområdet som är en ny spännande och växande mötesplats för mat och restauranger. Stockholm Stad har även lagt flera olika arkitektförslag för att binda samman Globenområdet med Gullmarsplan.

Varmt välkomna på visning!