BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Önologgatan 4, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 5656
  • 1554
  • 7260
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på attraktivt läge, intill Mälaren ligger denna tilltalande och perfekt planerade 4:a. Bostaden ligger på våning 5 med delvis sjöutsikt och bjuder på härlig social och öppen planlösning med balkong i sydvästläge. Möjlighet finns att glasa in den om man önskar. Mycket stabil och attraktiv förening utan någon avgiftshöjning i år och som dessutom vann "Årets byggnad 2022".

Lägenheten är stilren, modern och stod inflyttningsklar 2020 med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Hela lägenheten har genomgående vitlaserad askparkett och fönster från två väderstreck och är dessutom ett s.k intelligent hem med smarta lösningar i hemmet. (mer info under dokument).

Hallen är precis lagom stor med bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderob samt klädkammare.
Härifrån kliver man in i den sociala delen av lägenheten med generös och delvis öppen yta mellan kök och vardagsrum. Gott om plats finns det för soffgrupp, loungemöbler, matgrupp och tv-möbler. Härifrån nås även balkongen som ligger i soligt sydvästläge med delvis sjöutsikt. Ett av tre sovrum ligger i fil med vardagsrum, plats för säng och skrivbord.
Klassiskt kök med bra förvaring bakom ljusgråa luckor med knoppar och handtag i tenn. Arbetsbänk som bryter av i massiv ask med delvis rostfri diskbänk med vitt kakel ovan. Alla vitvaror är rostfria från Siemens. En naturlig plats för stort matbord invid köket som är delvis öppet mot vardagsrum.

Vidare in till sovrumsdelen ligger två sovrum varav ett master bedroom med förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Här finns plats för stor säng och arbetshörna. Utanför sovrum två finns även ytterligare förvaring i form av klädkammare.
Dessutom finns här två badrum med golvvärme och praktisk handdukstork, varav ett större där man kan få in ett badkar om man önskar och i det mindre badrummet finns takdusch.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge vid Kajen. Den inglasade restaurangen högst upp i höghuset kommer att bjuda på härliga matupplevelser och inte minst en helt ny panoramautsikt över Stockholm.

Välkommen till visningen!