BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 33, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 71.5 kvm
  • Såld
  • 3351
  • 124
  • 3875
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gott skick högt upp i huset
Varmt välkommen till denna välplanerade och trevliga trea i populära Brf Björklången. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljus och har genomgående smakfulla färg och materialval. Smarta lösningar för total maximering av bostadsytan.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finns plats för avhängning och en rymlig klädkammare. Topprenoverat och mycket funktionellt kök med väl genomtänkta detaljer. Matplats för sällskap om 4-6 personer. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhöande ugn och fläkt. Rymligt vardagsrum med naturligt ljusinsläpp. Detta går enkelt att möblera utifrån drömmar och behov. Från vardagsrummet nås bostadens balkong belägen i söderläge. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med, badkar, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin.

- Gavellägenhet
- Vacker utsikt
- Vindsförråd
- Högt belägen
- Hiss
- Balkong i soligt läge
- Stilrent och stambytt badrum
- Socialt och kvadratsmart boende
- Renoverat och påkostat kök
- Mycket välskött förening
- Belåning på endast 1496 kr per kvm

Allmänt om föreningen
Brf Björklången bildades 1959 och är en äkta bostadsrättsförening. En mycket solid förening med engagerad styrelse. Totalt består föreningen 206 bostadslägenheter och en butikslokal. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sandfjärdsgatan nummer 9-33. Byggår 1962. Föreningens belåningsgrad per kvm är endast 1496 kr per kvm.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.