BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Malmgårdsvägen 20, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 4013
  • 514
  • 4378
Värdera din bostad

Beskrivning

Runt hörnet från Vitabergsparken och med utsikt mot Malmgårdsvägens unika och välbevarade kulturhus finns här denna rymliga familjetrea (möjlig 4:a) i bra skick totalrenoverad 2017 och med stor balkong i sydvästläge mot gård.

Varmt välkommen till Malmgårdsvägen 20. Här ett stenkast från SoFo:s puls finner du ro med Vitabergsparkens grönska som närmsta granne, ja det kommer att börja knoppa och bli grönt i takt med att ni flyttar in, vem vill inte ha fina kulturträdgårdar som närmsta granne att vakna upp till. Och en balkong i sydväst med eftermiddagssol. Lägenheten erbjuder stora lättmöblerade rum och gott om ljusinsläpp tack vare stora fönstren och genomgående planlösning. Totalrenoverad 2017 är allt i gott skick, kök, badrum och gäst wc. Samtidigt lades nya parkettgolv i hela lägenheten och vardagsrummets originalgolv slipades och behandlades. För familjen ypperlig förvaring i gången intill sovrummen och ett badrum som är förberett för tvättmaskin. Dessutom en extra gäst wc i hallen löser morgonen bestyr när alla ska iväg.

Föreningen har en stark ekonomi med en låg belåningsgrad på endast 1 456 kr/kvm och har t.o.m med haft avgiftsfria månader, senast var nu i december då medlemmarna inte debiterades några avgifter. Föreningen äger också marken, 10 hyresrätter kvar och nästintill skuldfri med tanke på det dolda kapitalet. Därutöver finns här en barnvänlig gård med flera lekplatser, tvättstuga i samma trappuppgång lättillgänglig med hiss på entréplan och ett stort varmgarage som du når från samma port som lägenheten. Platserna kostar 1000 kr och i takt med behov kommer föreningen utöka antalet laddplatser år framåt. Det ingår också att nyttja en biltvättplats med varmvatten. Varmt välkommen önskar jag, jag hoppas vi ses på visning!