BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Konstgjutarvägen 28, BV

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4176
  • 875
  • 5794
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa i ett drömläge nära Globen och Gullmarsplan med förstklassig kommunikationer som Tunnelbanans alla gröna linjer, tvärbana och bussar. 

Hall
Välkomnande hall som på trevligt sätt öppnar upp mot lägenhetens samtliga rum. Plats för avhängning och ytterligare förvaring finns i form av inbyggda originalgarderober.

Kök
Köket är renoverat och fulltutrustat med diskmaskin, spis, ugn, mikro och kyl och frys. Stilrena vikta skåpsluckor med brun lamninat bänkskiva och stänkskydd i kakel. Ett otroligt ljusinsläpp från två stora fönster och dessutom plats för
matbord.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i fil med sovrum. Här är det lättmöblerat med flera möbleringsmöjligheter och plats för både stor soffgrupp, mediamöbler och bokhylla.

Sovrum
Här står idag en 160cm säng. Dessutom finns plats för garderober/byråer bakom dörren, eller skrivbord om man önskar. 

Badrum
I direkt anslutning till hallen ligger ett fräscht och helkaklat badrum med golvvärme. Här är det utrustat med WC-stol, handfat med kommod och spegelskåp ovan. Dusch med infällbara duschväggar i glas samt badrumsskåp. 

Lägg därtill en parkeringsplats som ingår i avgiften att disponera. 

Sammanfattningsvis en otroligt välplanerad och fin tvåa i attraktivt läge. Föreningen är en mycket stabil med mycket god ekonomi. Dessutom ligger förrådet och tvättstugan lättillgängligt i huset. 

Varmt välkommen på visning!