BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Flugsvampsvägen 103

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 7404
  • 222
  • 4308
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu!
Barnfamiljens dröm!
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 180 kvm, 149 kvm boarea och 31 kvm biarea fördelat på två plan plus entré/souterrängplan, 5 rum och kök. Här finner ni en härlig trädäckad uteplats i lugnt läge och två balkonger, en balkong om 11 kvm som ni når från köket och en nästan lika stor som ni når från sovrum 1. När solen är uppe är det alltid sol på någon uteplats. Det är en P-plats på tomten och en i garagelänga där det också finns el, 230 V. 
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till närmaste lekplats samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola och till Sörskogens fotbollsplan. Busshållplats finns bara ca hundra meter från huset.
Ett par minuter från huset ligger natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan/souterrängplan
Direkt utanför huset entré finner en grusad parkeringsplats där det också finns tillgång till el. Väl inne i huset möts ni först av en rymlig hall med klinker och golvvärme samt gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finns ett bra sovrum som är perfekt för t.ex. familjens tonåring som vill ha lite avskildhet eller kanske för uthyrning eller ett hemmakontor. Från det nedre trapprummet når ni en liten praktisk toalett med wc och handfat. Dessutom finns också ett större förråd som passar alldeles utmärkt till ungdomsrum, hobbyrum, hemmagym, ja det är bara fantasin som begränsar.  Det finns också ett mindre förråd som en del i området byggt om till bastu vilket passar utmärkt då det finns både kall och varmt vatten samt golvbrunn i förrådet. Från det nedre trapprummet når ni också ett litet förråd under trappan.

Mellanplan
Eller om man så vill, sällskapsplanet. Här finner ni ett ljust rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Direkt utanför vardagsrummet den stora härliga trädäckade uteplatsen med sol från strax efter mitt på dagen till sen kväll. Från den trädäckade uteplatsen har man god uppsikt över närmaste lekplats som ligger på lagom avstånd. Detta är kanske den barnvänligaste delen i hela Sörskogen. På detta plan finns också det stora köket med plats för många matgäster. Kökets utrustning är spishäll, spisfläkt och ugn, mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket ligger den 11 kvm stora balkongen med härlig sol från tidig morgon till tretiden på eftermiddagen. Här finner ni en el-styrd markis om solen blir för stark. På mellanplan finns också en praktisk gästtoalett med wc och handfat. Från köket når man också den rymliga tvättstugan där det finns torkskåp, tvättho och en tvättmaskin från Bosch, årsmodell 2016.
Det här är ett plan man verkligen kan umgås på, såväl med familjen som med gäster.

Övre plan
Högst upp i huset finner ni ett rymligt badrum och tre bra sovrum. I anslutning till det större sovrummet, master bedroom finns en mysig balkong mot den lummiga trädgårdssidan. 

Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bra med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!