BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sveavägen 133

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
  • 17500
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ytterst väldisponerad och stilmedveten mini 2:a i toppskick i eftertraktade Vasastan. Här bor du i en smakfullt renoverad lägenhet i vackert 20-tals hus med generös takhöjd,  höga spröjsade fönster och vacker fiskbensparkett. Stabil föreningen som äger marken.

Väl inne i lägenheten möts du omgående av en underbart luftig och exklusiv känsla med härligt ljusinsläpp som tillsammans med tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett härligt utrymme för både matplats och trivselmöbler. Köket är utrustat med spishäll, kyl/frys, diskmaskin och flertalet skåp. Mysigt sovrummet med plats för dubbelsäng. Välkomnande entré och bra förvaringsmöjligheter med klädkammare. Badrummet är helkaklat och stambytt 2009.

Här bor du i en välskött och stabil föreningen på eftertraktad adress precis vid Vanadislunden och i området finner du både utmärkta kommunikationer, restauranger, affärer, caféer och i närheten både Odenplan, Hagaparken och Brunnsviken.

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

- Smakfullt totalrenoverad 2022
- Eftertraktad adress i Vasastan
- Vacker 20-tals fastighet
- Generös takhöjd
- Helkaklat och stambytt badrum 2009
- Höga och spröjsade fönster
- Ytterst väldisponerad
- Utmärkta förvaringsmöjligheter
- Stabil och välskött förening
- Utmärkta kommunikationer precis utanför porten
- Föreningen äger marken