BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Tulegatan 7 4tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 3299
  • 1724
  • 4386
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och elegant 3:a på 78 kvm som varsamt renoverats under 2023. Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, med ett snyggt kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Möjlig mini-4a om så önskas. Attraktivt läge i centrala Sundbyberg. Stora och fina fönsterpartier vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 

- generös balkong
- delvis renoverad 2023
- centralt läge i Sundbyberg
- inglasad balkong

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med spännande vinklar och stora fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med gråa släta köksluckor och vitt kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, häll och diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster, speciellt med tanke på den öppna planlösningen mot vardagsrummet.  

Sovrum 1 & 2
Två utmärkt sovrum med ett generöst masterbedroom, med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring. Bra förvaring i ena rummet med garderober.

Balkong 
Från vardagsrummet nås den underbara inglasade balkongen som är rymlig och har ett trevligt solläge. Plats finns för en utemöbel eller matbord med stolar och självklart en massa blommor. 

Badrum 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Färgskalan på kakel och klinker går i grått och vitt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och dusch med glasvägg.

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och har plats för avhängning av kläder, samt en garderob. Utmärkt förvaring i klädkammare eller kanske ett liter mini-rum.