BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bråviksvägen 6, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu saluförs denna inbjudande och otroligt charmiga funkistvåa på Bråviksvägen. Lägenheten präglas av fina ekparkettgolv, bevarade originaldetaljer och en trevlig planlösning. Med sina 35 kvm, högt i tak och ljusinsläpp i två väderstreck upplevs lägenheten som rymlig och välkomnande. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för soffa, matgrupp och mediamöbel. Från rummet så har man ingång till en klädkammare. Köket är fullutrustat och har goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt en snygg köksö att samlas kring. Mysig balkong för sköna kvällar i soligt sydvästligt läge med grönskande omgivningar. Sovrummet har plats för dubbelsäng och arbetshörna samt två garderober för bra förvaring. Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin, handfat, badrumsskåp samt ett fönster. Hall med vackert original stengolv med plats för avhängning och förvaring via garderob.

Lägenheten är belägen på lugna Bråviksvägen bara ett stenkast bort från Årsta torg. Trevliga kvarter med mysiga bagerier, restauranger, butiker och vårdcentral. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.
Närhet till bussar och gång/cykelavstånd till såväl Gullmarsplan som Södermalm. Nära även till Årstaskogen och Årstaviken med fina joggingslingor, badbryggor och utegym.


- Balkong i skönt syd/västläge
- Genomgående inbjudande stil
- Högst upp i huset
- Fullutrustat kök och mysigt vardagsrum
- Öppen planlösning
- Sovrum med förvaring
- Smakfullt badrum med dusch och tvättmaskin
- Förråd
- Närhet till Årstaskogen och Årsta torg