BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 56, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5037
  • 181
  • 3438
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna attraktivt belägna tvåa med utsikt över Sickla Kanal! Lägenheten går med enkla medel att göra om till en trea. Det är en ljus och välplanerad hörnlägenhet. Här bor ni nära all tänkbar service samtidigt som ni har direkt närhet till Hammarbybacken med möjlighet till slalomåkning både sommar och vinter, utegym, Sicklasjön för bad och hela Nackareservatet. Trivsam förening med engagerad styrelse, god ekonomi, bastu, gym och väl underhållen fastighet.

Väl inne i bostaden erbjuds ett vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Gavelläge med fönster i tre väderstreck samt fönsternisch. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen med gott om sol samt kanalutsikt. Plats för utemöbler och grill på balkongen. Lägenheten har även en balkong mot gatan med morgon- och kvällssol.

Vidare ett välutrustat kök med goda förvaringslösningar och gott om arbetsyta. Matplats för 6-8 personer intill fönstret. Härligt fönsterparti med utsikt över innergård och mot kanalen. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn och micro fr 2021 samt kyl, frys och diskmaskin.

Mysigt sovrum med fönster mot gatan. Plats för säng och arbetshörna. Sovrummet har en garderobsvägg som rymmer det mesta. Utgång till balkong 2.

Den trevliga hallen erbjuder förvaring i flertalet garderober samt praktiskt klinkergolv.

Helkaklat badrum utrustat med vägghängd WC, tvättställ, infälld spegel med stenbänk, duschvägg, arbetsbänk med överskåp, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt vattenburen komfortvärme.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.