BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla kanalgata 87, 6+7tr

  • 5 rum och kök
  • 124 kvm
  • Såld
  • 32977
  • 456
  • 12155
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en av Sjöstadens bästa föreningar och en etagelägenhet utöver det vanliga, där årstidernas skiftningar gör sig påminda året om med Ekbackens vackra skogsbestånd precis runt hörnet. Den 45 kvm stora terrassen + 15kvm balkong med sol från morgon till kväll bjuder in till härligt umgänge utomhus med plats för solstolar, odling, middagar och grillkvällar samt en härlig loungedel. Med Nacka naturreservat och Sickla sjö precis utanför dörren, gångavstånd till skidbacken, och hela Sjöstadens utbud runt hörnet är detta en unik lägenhet i området.

Lägenheten som ligger högst upp i fastigheten, präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp som redan välkomnar er vid entrén. På golven ligger fint originalgolv i ask och samtliga väggar är målade. Den öppna planlösningen i kombination med hörnläget och de stora fönsterpartierna gör att det känns otroligt luftigt och rymligt. Lägenheten känns välbehållen och gedigen med stor balkong och terrass som tillsammans är ca 60kvm med sol från förmiddag till solnedgång. Oroa er inte, det finns både fjärrstyrda solmarkiser och vertikalmarkiser för de extra soliga dagarna.

På entréplan ligger två av tre sovrum, varav ett master bedroom. 
Köket är stilfullt från 2014 och går i klassiskt vitt med bänkskiva i mörkt träslag samt stänkskydd i mosaik. Fullt utrustat med integrerade rostfria vitvaror som induktionshäll, diskmaskin, mikro, varmluftsugn, kyl och frys. Naturlig matplats invid kök och utgång till den ca 15kvm stora balkongen i sydost nås härifrån, perfekt för att inta morgonkaffet i lugn och ro, dessutom med kanalglimt mellan husen. Vardagsrummet är rymligt med härliga fönsterpartier från två väderstreck med Hammarbybacken som en stor levande tavla att njuta av. Här finns det plats för både soffgrupp och mediamöbler.
Lägg därtill ett badrum på nedre plan med tvättsektion, arbetsbänk och förvaring ovan samt dusch. Plats för badkar finns om man önskar det.

Upp till övre plan kommer man via spiraltrappa, här möts man återigen av ett bländande solljus med ljusinsläpp från två hela fönsterväggar och en fantastisk terrass om ca 45kvm i söderläge. Här finns plats för allt och lite till, vare sig man vill slappa på en solstol med en bok, eller ta ett glas efter jobbet på tu man hand eller varför inte bjuda in till fest!

På övre plan finns förutom ett sällskapsrum och förråd även ett sovrum med eget badrum och ingång. Här har man valt att dela av det som egentligen var ett enda stort sällskapsrum till två rum. Perfekt för den äldsta i hemmet eller varför inte som ett extra gästrum eller arbetsrum.

Ett boende att växa i med alla bekvämligheter och dessutom i en mycket stabil förening med god ekonomi med möjlighet att utnyttja bastu, hobbyrum och övernattningslägenhet. 

- Vån 6 + 7 (högst upp)
- Terrass om ca 45kvm i söderläge
- Balkong om ca 15kvm i sydost
- Fjärrstyrda solmarkiser och vertikalmarkiser
- Två badrum
- Tre sovrum
- Modernt kök från 2014
- Källarförråd
- Övernattningslägenhet
- Bastu