BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, 9tr

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 4408
  • 399
  • 13806
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk utsikt, perfekt planerad fyra med två badrum, gävellägenhet, härligt ljusflöde, takterrass en våning upp, festlokal och garage i huset.

 

Denna bostad är verkligen en dröm för den som söker något alldeles extra. Den har en ljuvlig utsikt som kan avnjutas från flera av rummen, och som verkligen ger en känsla av frihet och avkoppling. Det är en Gävellägenhet som ger en extra känsla av exklusivitet och kvalitet. Ljuset strömmar in genom fönstren och ger ett härligt ljusflöde som ger en mysig atmosfär i varje rum. Bostaden är belägen på Plan 9 vilket gör att du kan njuta av den fantastiska utsikten från högt upp. Dessutom finns det en festlokal som gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar.

 

Dessutom finns det en festlokal i föreningen med kök och fullutrustning för matlagning och servering, som gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar. Det finns även sju taklounge med olika möbleringar samt 9 takterasser med utsikt i flera riktningar. Taktloungen en trappa upp är fullt möblerad med sittgrupper, middagsbord, mysiga kuddar, blommar och växter, och tillhörande takterass bjuder solnedgång över hela centrala Stockholm.

 

Välkomnande hall

Stor och välkomnande hall med plats för avhängning i en smidiga garderober öppnar upp denna välplanerade fyra.

 

Kök, köksö, matplats & vardagsrum

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Här kan du enkelt göra plats för många middagsgäster. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta. Helintegrerad diskmaskin. Inbyggd induktionshäll. Hel kyl och hel frys i vit. Mikro i vit och städskåp. Ugn i vit. Köksön är flyttbar.

 

BADRUM- komplett och ljust

Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

WC/DUSCH

Extra wc/dusch är utrustat med duschblandare, handdukstork och wc.

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Garderob och direkt närhet till badrum och klädkammare.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Garderob.

 

Sovrum 3

Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Bra med förvaring genom garderober.

Lägenheten har ett tillhörande förråd i huset.

Föreningen äger marken, dvs friköpt tomt. 

Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare på 0733-464649 eller på sara@bosthlm.se