BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högmora

Södervägen 25D

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 3.990.000 kr / Såld
  • 932
  • 3631
Värdera din bostad

Beskrivning

Högklassisk bostad som möter alla de förväntningar och önskemål som man har på ett modernt boende. Stora fönster i tre väderstreck, en ordentlig takhöjd på 2,5 till 3,3 meter och en bra planlösning skapar tillsammans rymd, ljus och socialt inbjudande ytor. Invändigt finner ni stilrena materialval i sobra färger med hög kvalité. Utsidan är lika imponerande med en generös trädeckad altan och en stor gräsmatta, perfekt för spring, lek och äventyr. Genomgående värmegolv samt två p-platser ingår, varav den ena har motorvärmare.

I natursköna Högmora förenas lantidyll med modern villastad. Ett unikt ”ungt” bostadsområde där barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och med närhet till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat.
I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare och preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp till åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg eller tunnelbana i Huddinge C eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 8-9 min