BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Drottningholmsvägen 72, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6389
  • 143
  • 11433
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stora vackra spröjsade fönster med fantastiskt ljusinsläpp
- Varsamt renoverat med påkostade ytskikt
- Social och lättmöblerad planlösning
- Ett boende utöver det vanliga med extra allt
- Modernt kök med marmorbänkskiva, SMEG-spis och fullstor diskmaskin
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Vädringsbalkong med kvällssol endast en halv trappa ner
- Belägen i vacker fastighet anno 1927
- Föreningen äger marken och har flera stora renoveringar bakom sig
- Förening med prunkande innergård med altan och grillplats
- Endast ett stenkast från tunnelbanan 
- Bostaden är belägen i ett idylliskt läge med närhet till populära restauranger, shopping, parker och klippbad, mitt i hjärtat av Thorildsplan.

På paradgatan Drottningsholmsvägen ligger ett vackert bevarat 1920-talshus med förnämligt läge i kvarteret. Här välkomnas ni till denna unika tvåa där modern komfort och stilren design möter mysig 1920-talscharm med gedigna snickerier, spröjsade fönster och generös takhöjd. Lägenheten har varsamt renoverats och håller hög klass. Här är det bara att flytta in.

Vidare erbjuds ett modernt ljust kök med vacker bänkskiva i marmor, utrustat med gasspis från SMEG och fullstor diskmaskin. Köket är väl utformat med gott om arbetsytor och generöst med förvaring. Här finns plats för stor matgrupp för härliga middagar. Mellan köket och vardagsrummet är det öppen planlösning vilket i kombination med de stora fönsterpartierna bidrar till det ljuvliga ljusflödet.

I sovrummet finns det plats för 180-säng och förvaringsmöbel. Även i sovrummet finns stort praktfullt fönster med djupa fönsternischer. Badrummet är helkaklat med dusch. Lägenheten har genomgående vacker originalparkett som vitlaserats och väggar målade i ljusa sobra kulörer. Generöst med förvaring genom inbyggd klädkammare och både vind- och källarförråd som hör till lägenheten.

Brf Guldfasanen 4 är en familjär förening som äger en bevarad fastighet från 1927. Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad om 1938 kr/kvm, äger marken (ej tomträtt) och har flera stora renoveringar bakom sig. Innergården är lummig med altan, grillplats och utemöbler. I källarplan finns gemensam tvättstuga med nya maskiner och cykelrum. Till lägenheten hör även två förråd ett stort på vinden och ett mindre i källarplan.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!