BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

centrala Huddinge

Claras gränd 5F

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 4603
  • 98
  • 1593
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett riktigt bekvämt boende i Fullersta fina omgivningar men ändå inte mer än 3-4 minuters gångväg till Huddinge centrum med all sin service samt pendeltåg och bussar. Inom Brf Gläntan är det ett bilfritt område med lummiga innergårdar men utanför gårdarna finns olika parkeringsmöjligheter. Populär förening bland äldre men passar otroligt bra även för den lilla barnfamiljen med förskola som närmaste granne.

 

Här finner vi en ljus, välplanerad och rymlig 2:a med fin inglasad balkong och fönster i två väderstreck. Rymlig med gott svängutrymme och fina detaljer som skjutdörrar. Hiss i huset och tvättstuga samt förråd finns på entrévåningen. Inglasningen av balkongen ger ett extra rum stora delar av året.

Stort vardagsrum med skjutdörr till det rejäla köket. Matplats vid fönster för ca 4-6 personer. Tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaring i klädkammaren intill sovrummet. Badrum med dusch och liten tvättmaskin. Husets stora moderna tvättstuga finns i våningen under.


Här bor du i populära Gläntan med både trevliga grannområden i villakvarter men även Huddinge centrum och kommunikationer nästan bara ett stenkast från lägenheten. Perfekt för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Huddinge har att erbjuda.

- Populär förening med ett bekvämt boende
- väldisponerad planlösning med mycket ljusinsläpp
- Stort inglasat uterum
- Bo i ett lugnt område med villakvarter och närhet till naturen
- Nära kommunikationer
- Nära all service i Huddinge centrum
- Stor välskött förening