BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan - Sickla

Alphyddevägen 53

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5442
  • 113
  • 2125
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din drömlägenhet! Denna vackert ombyggda pärla om 55kvm är perfekt för alla som söker ett modernt och bekvämt boende i lugn miljö. Lägenheten har ett rymligt och väl upplyst vardagsrum, ett mysigt sovrum och ett fullt utrustat kök med all yta, förvaring och utrustning du behöver för att kunna imponera med din matlagning när gästerna kommer över.

Men det är inte allt; Denna lägenhet har en stor uteplats med fantastiskt söderläge som bjuder på sol större delen av dagen. Njut av ditt morgonkaffe medan solen och den lummiga grönskan gör det här till en oas mitt i centrala Sickla.

Dessutom har denna lägenhet en privat tvättstuga du delar med bara två av dina grannar, så att du kan säga hejdå till att släpa din tvätt till tvättstugan på andra sidan föreningen. Här ligger din egna tvättstuga endast 5m från din dörr. Och med ombyggnaden gjord 2019 kan du vara säker på att allt är i utmärkt skick.
Den här unika lägenheten erbjuder ännu fler fördelar. Badrummet som gjordes nytt 2019 är större och modernare än områdets standard, du som varit på visning i området tidigare kommer märka skillnaden direkt!

Platsen är ytterligare ett plus; beläget i ett lugnt område har du enkel tillgång till alla bekvämligheter i Sickla köpkvarter utan liv och rörelse för nära inpå. Med massor av kollektivtrafik precis utanför dörren har det aldrig varit enklare att ta sig till och från jobbet eller utforska staden.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i en bekväm och stilfull lägenhet med alla rätt. Boka in dig på visning idag och gör dig redo att bli förälskad!