BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 43, 6 tr

  • 4.5 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 6909
  • 138
  • 5711
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall - med bra förvaring
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är vitmålade. Golvet är belagt med portugisisk kalksten som är såväl snyggt som praktiskt. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns en klädkammare. 
 

Sovrum 1 - avskilt från övriga rum
Vid hallen ligger bostadens första sovrum, lite avskilt från övriga. Plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Längs ena väggen finns väggfasta garderober där allt och lite till ryms. Ekparkettgolv, målade väggar i en dimblå nyans med fin utsikt mot Högalid och Tantolunden. Precis utanför sovrummet finns en rymlig klädkammare.

Gästtoalett 
I passagen utanför sovrummet ligger en separat gästtoalett med vägghängd wc och handfat. Gästtoaletten renoveras i samband med stambytet 2020. Målade väggar i en grön/grå nyans där färgen fångas upp i den kaklade fondväggen. Mörkgrått klinkergolv.

Kök - med urban känsla
Det praktiska arbetsköket som renoverades 2016 har inslag av kakel, betong och rostfritt, vilket ger en modern urban känsla. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Det svarta klinkergolvet ger en skön kontrast mot de vitkaklade väggarna. Det finns gott om förvaring i köksskåpen med ljusgrå skåpsluckor. Måttbeställd diskbänk samt arbetsbänken i marmor inbjuder till matlagningssällskap. 

Vardagsrum/matsal - underbar atmosfär
Vardagsrummet, i ett med matsalsdelen, blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Ljusinsläpp från två väderstreck ger extra rymd. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Tidstypiskt glasparti mellan hall och vardagsrum. Utgång till balkongen i syd med bästa solläge. Bredvid köket ligger matsalsdelen med plats för stort bord, som kan förlängas vid kalas. Vitmålade väggar och vacker ekparkett.

Balkong i syd - suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Vad kan vara härligare än att möta vårsolen på balkongen. Här, på väl tilltagna cirka sex kvadrat sitter man på första parkett i söderläge, med sol stor del av dagen.

Badrum – renoverat och utökat
I passagen mellan sovrum 2 och 3 finns badrummet. I samband med stambytet 2020 byggdes badrummet ut och totalrenoverades. Badrummet värms upp med vattenburen golvvärme. Det finns badkar med dusch och blandare i mässing från HansGrohe, handfat med tillhörande kommod och blandare i mässing från Vola, kombinerad badrumsspegel/skåp, handdukstork, vägghängd wc, tvättmaskin med torkfunktion samt spotlights.

Sovrum 2 - rogivande mot Tantolunden
Rymligt och rogivande med fönster ut mot Tantolunden lika sovrum 1. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng, arbetsplats och övrigt passande möblemang. Vitmålade väggar, vacker ekparkett och garderober för förvaring.

Sovrum 3 - med härlig utsikt
Närmast balkongen - med härlig utsikt från bred fönstervägg ut mot grönskan, vattnet och vackra Årstabron. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Rummet har delats upp i en sovrumsdel och en del där behoven får styra inredningen. Valmöjligheterna är många - walk in closet, vardagsrum för tonåringen, gästrum eller arbetsrum.

Samtliga sovrum har gardinskenor med silent gliss funktion.