BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Marviksvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • Såld
  • 2840
  • 652
  • 3310
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa med ett härligt gavelläge på mysiga Marviksvägen 7! Här bor du i en välplanerad lägenhet med hög standard och fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett perfekt val för dig som söker en helt inflyttningsklar lägenhet!

Smakfullt, fullutrustat kök med generös matplats intill fönster som vetter mot lummig omgivning. Den sociala, öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna gör köket ljust och luftigt och inbjuder till härliga middagar. Från vardagsrummet når du den mycket inbjudande uteplatsen i härligt söderläge. Mysig uteplats med både gräsmatta och terrass med plats för matgrupp, solstolar och planteringar. Skyddande tak över terrassen för soliga sommardagar. Stilrent helkaklat badrum med golvslingor under det matchande klinkergolvet. Här finns även tvättmaskin/torktumlare med praktisk bänk och förvaring ovan, wc, dusch, handfat samt badrumsskåp. Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och övrig möblering samt bra förvaring via flera garderober. Hall med god plats för avhängning och ett rymligt förråd. 

Uteplatsen vätter mot skogen och allmänningen vilket gör att läget upplevs väldigt privat och lugnt med fri utsikt över Årstaskogen. Du kan följa  årstidernas skiftningar oavsett var du befinner dig i lägenheten. Här njuter man av solen hela dagen och plats finns för både matgrupp, solstolar och planteringar.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstatorg, Gullmarsplan och Årstaskogen!

- Inbjudande tvåa i skönt gavelläge
- Geners uteplats med mycket sol!
- Stilrent badrum med tvätt/tork.
- Stora fönsterpartier
- Stort sovrum med garderober.
- Föreningen äger marken
- Garage och parkeringar finns i föreningen
- Lugnt och tyst läge
- Cykla till Södermalm på ca 10 minuter
- Närhet till bra gym, kommunikationer, matbutiker och restauranger