BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 10, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 3111
  • 309
  • 4977
Värdera din bostad

Beskrivning

Årstapärla med klockrent läge
Välkommen till en högt belägen tvåa i gott skick.  Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening endast ett stenkast från Årsta torg. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusflöde tack vare gavelläget.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom originalgarderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Vardagsrum med gott om plats för soffa, matbord och övrig möblering. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i klockrent solläge med vacker utsikt. Renoverat och väldisponerat kök i tidtypisk stil.  Maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis och diskho. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering så som byrå eller sängbord. Stambytt och kaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin och förvaring.

- Gavellägenhet
- Högst upp
- Vacker utsikt
- Rogivande och högt läge
- 2,70 m i takhöjd
- Stora fönsterpartier
- Härligt ljusinflöde
- Bra förvaring
- Närhet till Årsta torg, Årsta skogens naturreservat och mycket goda kommunikationer till bland annat Gullmarsplan och Liljeholmen
- Två förråd som tillhör lägenheten
- Mycket välskött förening

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.