BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Täppgränd 105

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 3042
  • 374
  • 3768
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket smakfullt renoverad 3:a på populära Videgården! Genomgående fina färgval och underbara vitlaserade trägolv. En perfekt planerad 3:a i gavelläge med stor balkong. Lätt att bygga om till om 4:a!  Mycket snyggt kök och stort rymligt badrum. Två bra sovrum. Ett har en påkostad, lyxig "Walk in Closet! Föreningen har mycket god ekonomi. Låg belåningsgrad och låg avgift och äger marken! Nära både City och fin natur i Nackareservatet!

 

Bra och rymlig HALL med mycket bra förvaring för ytterkläderna och två stora stora garderober.

Fräscht och rymligt BADRUM. Duschhörna, wc, handfat samt spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare ingår.

KÖKET är renoverat i påkostad och smakfull stil. Gråa skåpluckor och snygg bänkskiva i klassisk virrvarr-vit mönster. Snyggt kakel ovan diskbänk i stål. Inbyggd ugn och induktionshäll och fullstor kyl och frys i. Diskmaskin ingår med integrerad lucka. Stor matplats vid ett härligt fönsterparti.

Två bra och rymliga SOVRUM med stora fönster. Ett av sovrummen har en stor platsbyggd, lyxigt inredd "Walk in closet" med ingång från sovrummet och erbjuder mycket bra förvaring eller perfekt plats för kontor eller extra sovrum. Det andra rummet är också rymligt.

Stort och ljust VARDAGSRUM med gott om plats för både vardagsr.umsdel och stor matplats. Här finns också plats att bygga ett extra sovrum Utgång till en stor härlig BALKONG.

Ett KÄLLARFÖRRÅD ingår också