BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 58

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3926
  • 334
  • 1395
Värdera din bostad

Beskrivning

Riktigt charmig lägenhet som enkelt kan göras om till en bra minitrea! Hemmet stoltserar med en solig balkong och fönsterpartier i två väderstreck, helt fritt från insyn! Sovrummet är riktigt rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord, garderober och förslagsvis ett skrivbord. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och en matplats. För den som önskar ett till rum så går matrummet att inredas som ett barnrum, gästrum eller hemmakontor. Se alternativ planlösning. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter och bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. Badrummet är stambytt och har ett trevligt fönster.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Som boende här har man närhet till det mesta!

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som har ett soligt läge och utsikt över tallar och de charmiga rådjuren som ofta tar en paus i det intilliggande skogspartiet. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum 
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, plats finns för både soffgrupp och matmöbel. Ostört läge med utsikt över trädtopparna utanför. 

Sovrum 
Underbart och stort sovrum med samma fria utsikt som i vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och ett skrivbord. Längs ena väggen finns plats för garderober. I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg.

Kök 
Riktigt charmigt kök med gott om ljusinsläpp och en matplats intill fönsterpartiet! Här finns gott om skåpförvaring.
För den som är i behov av ett extrarum så kan möjlighet finnas att göra om matrummet till ett sovrum/hobbyrum/hemmakontor, se alternativ planlösning. 

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med dusch/badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret. 

Hall
Välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder och skor! Rakt fram finns charmiga originalgarderober. I den inre hallen, mot sovrummet, finns plats för en hatthylla. Härifrån nås också klädkammaren. 
För de prylar som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning.

Övriga tillägg av säljaren
Föreningen installerade solpaneler 2021 som väl täcker föreningens behov av el till trapphus, tvättstuga, källare mm fl utrymmen hela året om. Under sommaren har vi överskott och säljer t.o.m el utan att skatta för det eftersom det inte blir beskattningsbart. Då för vi hellre över det på hushållselen som föreningen helt har tagit över själva!