BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fagersjö

Skrattmåsvägen 17

  • 6 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 9053
  • 122
  • 4678
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett varmt och ombonat radhus med gott om plats för den stora familjen eller för dig som uppskattar gott om svängrum för hemarbete eller hobbys. Här är det bara att flytta in!

Radhuset bjuder på en välplanerad interiör, harmoniska färgval och bekvämligheter. Köket är modernt och bra utrustat och med praktiska arbetsytor. Här finns gott om plats för middagar med vänner och kalas. Fortsätt gärna ut på den soldränkta altanen och njut av den fantastiska trädgården och utsikten över Magelungen.

De tre sovrummen på övervåningen är ljusa och rymliga, varav två med sjöutsikt. Ytterligare två sovrum finns på entréplan.

Hörntomten är fantastisk och trädgården gör detta radhus till ett unikt och attraktivt val. Här kan du njuta av solen på den härliga uteplatsen, grilla korv eller marshmallows på framsidan, odla dina egna grönsaker i trädgårdslandet eller bara koppla av i den gröna oasen medan fåglarna sjunger. Och med sjön Magelungen bara ett stenkast bort kan du njuta av sköna bad, fiske och skridskoåkning på vintern.

Radhuset är i gott skick och många renoveringar är utförda. En garageplats ingår samt en parkeringsplats med laddstolpe för elbil. Gott om förvaring på den stora vinden och uteförrådet. Det här är en unik chans att skaffa sig ett liv i harmoni med naturen och samtidigt ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

Fagersjö är ett lugnt och naturnära område med mycket grönska men ändå nära stan. Det finns även gott om vackra promenadvägar längs med Magelungen och närhet till naturreservat. Här finns även förskolor, grundskola och matbutik.
Kommunikationerna är goda, buss 165 tar dig till Farsta eller Högdalen eller buss 167 som antigen går till Farsta eller Högdalen/Älvsjö station. Busshållsplatsen ligger ca 200 m från huset.