BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 34

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 5.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika lägenhet högst upp i huset i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i söderläge, takhöjd om 3,8 meter och genomgående fint skick!

Du välkomnas in i en rymlig hall med slitstark laminat och bra plats för avhänging. Man slås direkt av rymden och ljuset i bostaden. Vardagsrummet är ljust och stort med plats för soffgrupp och tv-möbel samt stort fönster helt utan insyn. 

Intill ligger köket som har 3,8 meter i takhöjd och rymmer matplats för 4-6 personer intill ett stort trevligt fönster mot den lugna innergården. Köket är fräscht med vita köksluckor, stänkskydd i glasmosaik samt bänkskiva i laminat. Vitvaror så som ny diskmaskin (2023), varmluftsugn, induktionshäll & kyl/frys och fläkt i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Från köket tar vi oss även ut på den rogivande balkongen som rymmer loungemöbel eller matplats. Här sitter man trivsamt under markisen och njuter av utsikten över takåsarna och den fina innergården där barnen leker ostört. 

Master bedroom rymmer stor säng och sängbord, här har man fönster utan insyn åt två håll. I detta sovrum har man lagt in en heltäckningsmatta för extra ombonad känsla. Bostadens andra sovrum används som barnrum och rymmer dubbla sängar, plats för lek och även förvaring i både garderob och byråer. Även detta sovrum med fönster i två väderstreck och utsikt över takåsar och innergården. Mellan sovrummen finns även en stor fin renoverad (2024) och inredd klädkammare med heltäckningsmatta.

Badrummet har högt i tak och är kaklat i vitt med klinker i turkost. Här finns badkar, toalett, handfat, flera stängda skåp, spegel och snygg infälld hylla i sten samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt ljust nyslipat parkettgolv från 2022 samt målade väggar i rogivande färger. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en nyrenoverad lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!