BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 9, 4,5tr

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 8248
  • 916
  • 4841
Värdera din bostad

Beskrivning

På högt och fritt läge i fastigheten finner ni denna otroligt ljusa hörntvåa med balkong i soligt söderläge. Med sina 57,5 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd. Dessutom en mycket populär och välskött förening med god ekonomi där man senaste åren amorterat 9 miljoner och har idag en belåningsgrad på endast 5909kr lån/kvm.

Lagom stor hall med plats för avhängning och skor och dessutom mycket bra förvarings möjligheter i form av helvägg med inbyggda garderober. Förbi hallen in till hjärtat av lägenheten möts man av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck.

Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Här går lätt att ha ett stort sällskap över på trevlig middagsbjudning eller om man bara vill ha en enkel myskväll med nära och kära. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Köket har klassiskt vita skåpsluckor med ekbänkskiva som bryter av och full utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, mikrovågsugn, induktionsspis, kombinerad kyl/frys.
Sovrummet ligger avskilt med plats för dubbelsäng och skrivbord/byrå om man önskar.
Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med duschvägg i glas, vägghängd WC-stol, inbyggd spegel med förvaring i ek. Dimbar spotlights samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Sist men inte minst en trevlig balkong som vetter i härligt och soligt söderläge med sjöglimt runt hörnet.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett ljust, modernt boende med relativt lite insyn och nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. 

Välkommen hem!