BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö - Herrviksnäs

Rosavägen 15

  • 5 rum och kök
  • 130 kvm
  • 16.500.000 kr / Såld
  • 5960
  • 468
  • 5867
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Rosavägen 15 på Värmdö - en plats där dina drömmar om ett idylliskt sjöliv blir verklighet. Denna underbara villa med en fantastisk sjötomt och pool kommer att ta ditt boende till en helt ny nivå av lyx och avkoppling.

Vakna upp varje morgon till en spektakulär utsikt över Herrviken från ditt eget privata paradis. Med den här exklusiva sjötomten kan du njuta av att bada i det klara vattnet, ta båten ut på äventyr eller bara koppla av vid bryggan medan du njuter av solens strålar. Lugn vik utan genomfart. Med båt har ni nära till Nämdöfjärden via en vacker utfart mellan Värmdö och Ingarö, alternativt via Strömma kanal ut mot Kanholmsfjärden. Strömma krog ligger endast ca 2 sjömil bort. Bullandö marina och restaurang ytterligare några sjömil. Djupet vid båtbryggan tillåter att segelbåt av större slag med lätthet kan lägga till.

Villan på Rosavägen 15 är designad för att maximera din komfort och livskvalitet. Med generösa och ljusa rum, perfekt för familjen att samlas och skapa minnen, kommer du att känna dig hemma från första stund. Villan om 130 + 53 kvm inrymmer såväl sociala trivsamma ytor som välplanerade rum för avskildhet. Utöver det vackra boningshuset med inglasat uterum om 30kvm i anslutning, får du tillgång till: separat garage med förråd, gäststuga med altan och sjöstuga med brygga. Trefas finns i både gäststuga och sjöstuga och dubbla 16 amperes uttag vid brygga. För den som söker större ger den nya detaljplanen utrymme att expandera upp till 250 m2 byggyta och 360 m2 boyta.

När du kliver ut genom dörrarna möts du av en oas av grönska och vacker natur. Den välskötta trädgården erbjuder en perfekt plats för avkoppling och underhållning. Du kan njuta av grillkvällar med vänner och familj på den stora altanen eller ta en lugn promenad längs med sjön.

Läget på Värmdö ger dig också närhet till alla bekvämligheter du behöver. Med närhet till Värmdö Köpcentrum i Mölnvik finner vi restauranger och affärer, fritidsaktiviteter finns det gott om och du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom erbjuder Värmdö ett rikt kulturliv och en stark gemenskap som gör det till en fantastisk plats att kalla hem.

Så om du drömmer om att bo vid vattnet och omfamna det bästa av naturen samtidigt som du njuter av bekvämligheten i ett modernt och välskött hem, då är Rosavägen 15 på Värmdö det perfekta valet för dig. Välkommen till ett liv fyllt med sjöbris, vacker natur och harmoni.