BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Bildhuggarvägen 29, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 12141
  • 1314
  • 2369
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna mycket trevliga etagelägenhet fördelad på 85kvm med balkong och terrass med sol från tidig förmiddag till solnedgång, lägg därtill en fungerande öppen spis!

Detta är verkligen en sällsynt pärla i attraktivt område i en väl omhändertagen förening med god ekonomi. Redan när man kliver innanför dörren möts man av ett underbart ljusinsläpp från tre håll och högt i tak. Köket ligger i direkt till höger med golvvärme och fullt utrustat med alla bekvämligheter som diskmaskin, gashäll, varmluftsugn och mikro samt kombinerad kyl och frys. Ett av sovrummen nås via köket, perfekt som ett barnrum eller gästrum/arbetsrum. Här finns även gammalt hederligt skafferi/förvaring under trappen. Matrummet är lagom stort med plats för stort matbord för många gäster, vill man går det även göra detta till ett vardagsrum och lilla sovrummet till ett matrum. Det andra sovrummet som används som master bedroom har plats för både dubbelsäng och garderober, härifrån nås balkongen i söderläge med sol hela dagen mot lummig bakgård och knappt någon insyn.

På ovan våningen finner ni vardagsrummet som är generöst och ger er med fördel flera olika möbleringsalternativ, de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och mysfaktorn är hög med en fungerande öppen spis. Det skulle även kunna bli ett master bedroom vid behov. På terrassen går det att avnjuta trevliga sommarkvällar på bästa sätt med solnedgång i skyddat sydvästläge. Det finns plats för både möbler, växter och odling. Bra förvaring även här via klädkammare.

Sist men inte minst ett helkaklat fräsch badrum med golvvärme, wc, handfat med kommod, duschhörna, tvättmaskin samt uppvärmd handdukstork.

En sällsynt pärla som nu äntligen är till salu! Läget är kanon med kommunikationer som tvärbana och tunnelbana alldeles runt hörnet och till Södermalm tar man sig lätt med cykel eller till fots på ca 10-15min.

En lägenheten man inte vill missa helt enkelt.

- Unik etagelägenhet vån 3/3
- Balkong på nedre plan i söderläge och terrass på övre plan i sydvästläge, soltimmar hela dagen till solnedgång.
- Öppen spis
- Golvvärme i badrum och kök
- Mycket stabil förening med god ekonomi
- Vindsförråd