BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Bagarfruvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.350.000 kr / Såld
  • 2144
  • 1378
  • 4105
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Bagarfruvägen 13!


Här finner vi en sann pärla i det eftertraktade området Sköndal. Stig in i denna vackra 2-rumslägenhet, där solens strålar dansar genom de generösa fönsterpartierna och fyller rummen med en härlig atmosfär. Här är det ljus och rymd som utmärker 50-talets stil, då denna imponerande fastighet byggdes.

Lägenheten är omsorgsfullt utformad med smart planering och utnyttjar utrymmet på bästa sätt. Njut av de vackra originaldetaljerna som den eleganta parketten som pryder golvet och ger en tidlös känsla till hemmet. I det välutrustade köket finner du en modern färgsättning och stil, tillsammans med gott om arbetsyta och skåp som inspirerar till kreativ matlagning. Här finns även en matplats som inbjuder till trevliga middagar för 2-4 personer.

Förvaringsmöjligheterna är rikliga med inbyggda garderober som smidigt rymmer alla dina ägodelar.
Och för er som behöver en extra säng finns det en smart utdragbar säng i vardagsrummet vid myshörnan.

Läget är optimalt med närhet till utmärkta kommunikationer, bekväma shoppingmöjligheter och vackra grönområden. Du kan enkelt ta dig till olika delar av staden samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom kan du vara trygg i att föreningen är stabil och välskött, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö.

Välkomna att uppleva detta fantastiska hem på våra visningar, där ni kommer att bli förtrollade av allt det som denna lägenhet har att erbjuda.