BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 21

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 3722
  • 1439
  • 2476
Värdera din bostad

Beskrivning

I slutet av omtyckta och lugna Kolbäcksgränd ligger denna fantastiskt fina lägenhet. Så snart man kliver över tröskeln så upptäcker man en lekfullhet i de vinklade rummen med härliga färgkombinationer. Lägenheten är smakfullt inrett och man förstår att säljarna har ett estetiskt öga i kombination med praktiskt sinnelag. Detaljer från byggåret har bevarats; vackert parkettgolv, tidstypiska dörrar och väggfasta garderober med tillhörande överskåp. Läget är helt perfekt. För naturnjutaren finns Nackareservatet precis runt husknuten och till Bagarmossens centrum tar det ca 8 minuter att promenera. Här finner du butiker, restauranger, caféer och tunnelbanan som tar dig till Södermalm på ca 12 min.  

Hall 
När man stiger på i denna lägenhet händer det något i kroppen. En nyfikenhet infinner sig och man vill se mer av den. Hallen är välkomnande och tack vara det centrala läget i bostaden öppnar den upp sig på ett fint sätt mot övriga rum. Direkt innanför ytterdörren finns gott om utrymme för ytterkläder samt ett linneskåp och städskåp i original. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger tidstypiskt svart/vitrutigt golv.   

Vardagsrum
Till vänster om hallen ligger det rymliga och härliga vardagsrummet. Den franska balkongen samt det stora fönsterpartiet bidrar till en behaglig atmosfär och härlig rymd. Genom fönstret letar sig ljuset in över parkettgolvet och de gräddvitmålade väggarna. Solen ger sig till känna under hela eftermiddagen.  

Sovrum
Framåt från hallen ligger det luftiga och rofyllda sovrummet med fyra väggfasta garderober samt tillhörande överskåp. Här får man enkelt plats med en dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Omgivande väggar är målade i den ljusgula nyansen Toddy som är matchade med dörrfoder i färgen Cedar – en varm beige nyans. På golvet ligger parkett.   

Kök
Här får man känslan av att vilja umgås och hänga med nära och käraNågon framför spisen, någon vid köksbordet och en annan bara som matlagningssällskap. De två fönsterna vid den rymliga matplatsen är vinklade likt ett burspråk, vilket gör att ljuset flödar in över de grönmålade väggarna. Det finns gott om förvaring i köksskåpen samt i det tillhörande skafferiet i ena hörnet. Utrustningen består av spis med induktionshäll och ugn, fläktkåpa, diskmaskin samt kyl/frys. Den anpassade förvaringsskänken som är placerad längs ena väggen ingår i köpet om så önskas. På golvet ligger laminat.   

Badrum
I angränsning till hallen ligger badrummet. Här finns badkar, handfat, badrumsskåp och wc. Väggarna är vitkaklade med dörrfoder i en behaglig grön nyans och på golvet ligger klinker. Fönstret ovanför badkaret bidrar till fint ljusinsläpp och friska fläktar vid varma bad.  

Till lägenheten hör nyttjanderätten två källarförråd som finnes en trappa ned.

Till föreningen hör en gemensam och rymlig snickarstudio. Den har kommit väl till nytta under renoveringen av lägenheten. Här kan man måla, snickra och skapa.

Bostadens nettoskuld: 83.717 kr