BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Fredhäll

Rålambsvägen 12A

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5137
  • 908
  • 4298
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din drömbostad med takhöjd upp till 3 meter! Denna nyproducerade lägenhet från 2020 har en fantastisk utsikt över föreningens grönskande innergård, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Med en stor och härlig uteplats mot innergården kan du njuta av en härlig utomhusmiljö med sol från morgon till sen lunch.

Bostaden har en öppen och social planlösning som gör att du enkelt kan bjuda in vänner och familj för trevliga kvällar. Med en praktisk klädkammare och bra förvaring finns det gott om utrymme för dina ägodelar. Nyttjanderätt till förråd om ca 8 kvm.

Njut av avkoppling i badkaret och enkelhet i vardagen med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Fint kök med stora fönsterpartier som ger rikligt med naturligt ljus. De högkvalitativa materialen, färgerna och golven ger en modern och elegant touch till hela lägenheten.

Badrummet har golvvärme, kommod, badkar, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp, handdukstork och wc.

Kök med diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis, mikro och fläkt.

Belysningen i bostaden styrs via Plejd via app.

Föreningen har en gemensam bastu som du kan njuta av när du behöver koppla av, samt ett garage i huset som ger enkel och säker parkering för din bil. Föreningen är ekonomiskt stark, vilket ger en trygghet.

På nedre botten i 12 B finns föreningens samlingslokal som passar utmärkt för en större middagsbjudning, ett födelsedagskalas eller någon annan tillställning. Den rymmer ungefär 30 personer vid sittande bord och har en komplett servis för lika många personer och ett fullt utrustat kök.
I anslutning till samlingslokalen på nedre botten i 12 B finns Taffelbergets bastu. Bastun är gratis att använda. Den bokas på samma sätt som tvättstugorna på den digitala anslagstavlan eller på nätet.

Det finns även två gästrum med två bäddar i vardera samt en extrasäng. I båda rummen finns också TV. Vidare finns också ett gemensamt pentry och WC/duschrum. Rummen är belägna på nedre botten på Rålambsvägen 16 A, skylt hobby 211. Avgiften är 250 kronor/natt och rum.

Det finns fem skyddsrum i föreningen. Husen med skyddsrum är märkta med en skyddsrumsskylt på fasaden. De fem skyddsrummen finns i källaren i följande hus:
Rålambsvägen 8A, Rålambsvägen 8C, Rålambsvägen 12B, Rålambsvägen 16A och Rålambsvägen 16B.

I föreningen finns även 9 tvättstugor, cykelrum, grovsoprum samt källarförråd.