BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Lugnets allé 63

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 6.100.000 kr / Såld
  • 25043
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmen om en stor, modern och trea (Möjlig mini-fyra) i Hammarby sjöstads idyll är nu över, Här är den! 
Starta dagen på den generösa balkongen i söderläge för att avnjuta en god kopp kaffe medan du blickar ut över grönskan som sträcker sig ner till det glittrande vattnet. Idylliska kvarter och nytänkande arkitektur hör här till vardagen.

Hammarby sjöstads charmiga kvarter är magiska och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Sommartid hörs det glada sorlet från grannarna där de samlats i den sköna sensommarkvällen, caféstolarna är utställda och skratten studsar mellan anrika byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av blommor och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför lägenheten. Fantastisk närhet till vattnet, de fina bryggorna (bl.a. på Sickla udde), Nackareservatet, Hammarbybacken, fina promenad- cykel- och löpvägar runt Årstaviken, Sicklasjön. Gångavstånd till Sickla köpkvarter. Suveräna kommunikationer med buss till Slussen (15 min), Skanstull (15 min), färja till Södermalm, Djurgården och Nybroplan, och tvärbanan.

Det finns flera butiker som Coop, Lidl, ICA Supermarket, stort utbud av restauranger, Magnus Johansson Bageri, Konditori och Systembolaget och Carnegiebryggeriet som är både bryggeri och restaurang.

Här kommer med säkerhet en familjedröm gå i uppfyllelse,
Välkommen att anmäla dig till visning!