BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nykvarn

Mossvägen 19

  • 7 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 7740
  • 542
  • 6016
Värdera din bostad

Beskrivning

I Nykvarns mest eftertraktade villaområde, nästan längst in på lugn återvändsgata ligger detta välskötta hus med stor friköpt och plan trädgård. Lummig och alldeles ljuvlig baksida med plan och lekvänlig gräsmatta, altan med spabad att njuta av och blommande plommonträd, äppelträd, jordgubbar och rabarber att äta. Huset har fyra sovrum och två badrum. Hela övre plan har fått renoverade golv och väggar de senaste åren. Garage, bastu och öppen spis. 

ENTRÈPLAN

Hall
Välkomnande hall med öppet trapphus upp till övre plan och stort sidoljus. Plats för hatthylla. 

Kök
Vitt L-kök med öppen planlösning mot matplatsen och trapphuset. Utrustat med kyl, frys, integrerad diskmaskin, spis, fläkt  och diskho. Askparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Underbart rum med stora fönster längs med hela väggen ut mot altanen och trädgården. Utgång till altanen. Ekparkett på golvet och vit och gråmålade väggar.

Sovrum 1
Masterbedroom med utgång till altanen och trädgården. Ekparkett på golvet och beigemålade väggar. Garderober längs ena väggen. 

Sovrum 2 & 3 
De två mindre rummen med plats för enkelsängar och skrivbord. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Sovrum 3 har en inbyggd garderob. 

Sovrum 4
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng och garderobsvägg. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
Originalbadrum med uppdaterade möbler (2016). Trivsamt med fönster. Utrustat med WC, takdusch med glasdörr, handdukstork och tvättställ med kromade rör. Plastmatta på golvet och kaklade väggar.

WC
Renoverad (2017) med gråmönstrat golv och vitmålade väggar. Utrustat med WC, tvättställ med kommod och spegel. 

KÄLLARPLAN

Gillestuga
Stor gillestuga med vackra dubbeldörrar och öppen spis. Renoverat med ekparkett på golvet och vitmålade väggar och en fondtapet. Det finns även en sovalkov med en karaktäristisk tegelvägg. 

Hobbyrum
Stort rum som idag används som gym. Ljust golv och vitmålade väggar. Garderobsvägg.

Tvättstuga
Stor och praktisk tvättstuga med gott om arbetsyta och förvaring i skåp under. Utrustat med tvättmaskin och sink. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Golvvärme (el).

WC
Renoverad (2022) WC med snyggt marrakechmönstrat golv och vitmålade väggar. Utrustat med WC och tvättställ med snyggt kromat avloppsrör. 

Bastu
Renoverad (2020) bastu med plats för sex personer. Utanför finns ett badkar på tassar och värmepannan. Grå plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

Garage
Garage med dubbeldörrar ut mot framsidan och en dörr mot baksidan. Trappa ner till källaren.

Trädgård
Lummig trädgård med bland annat plommonträd, äppelträd, jordgubbar och rabarber. Gott om gräsmatta att leka på och stor altan i två nivåer med spabad. Två utgångar och med tak utanför vardagsrummet. Förrådsbyggnad och uppfart för bilar.