BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Fågelkärrsvägen 2D

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.450.000 kr / Såld
  • 2835
  • 723
  • 4862
Värdera din bostad

Beskrivning

Nä men, titta här! En guldklimp på Fågelkärrsvägen 2D. Varmt välkommen till mysigaste sidan av stan! Till kvarteren som erbjuder allt mellan frukost och finmiddag inom typ en armlängds avstånd. Här kan du köpa färska frallor i morgonrocken och slappa på en filt i parken tills solen går ner. Visst blir det alltid som man har tänkt sig:) Det här ett boende som gjort för att umgås! Eller bara glida runt och må bra i ljuset från alla fönster. Här finns lagom stora ytor och lagom många rum som alla fyller en funktion. Lägenheten är fördelad på två sovrum, vardagsrum och ett generöst kök med matplats. Föreningen är från 1927 och har låg belåning samt god likviditet. Perfekt upplägg för familjen, eller hur?

Wow. Det sammanfattar känslan rätt bra när man stiger in här. Du får en stor varm kram direkt, om du förstår liknelsen. Här finns inga ursäkter att inte hålla hallen städad till en fröjd för alla sinnen varje dag.

Här kan vi verkligen snacka om sociala ytor. Jag menar, här har du kök, matplats och vardagsrum i ett. Och ja, det fina med den stora rymden är att gränsen är svår att dra. Vid matplatsen är det ombonat att sitta två personer till bords en vanlig måndag, men inte heller några problem att sitta 10 pers rätt ut vardagsrummet på julafton. Här är du redo för det mesta som kan hända runt matbordet i en familj, livets upp- och nedsidor som ni möter tillsammans. Köket är perfekt för den sociala kocken att köra sin grej. Befriande luftigt och med fint svängrum för både bulldegar och storkok av äppelmos.

Oj, vilket ljus! I vardagsrummet studsar ljuset in från två håll. Samtidigt finns det stora väggytor att möblera efter och hänga konsten på. Här finns ytor att bre ut sig på så att säga. Slå dig ner dig i soffan med familjen och glufsa chips bäst du vill. Golvet är trevligt och sträcker sig över nästan hela lägenheten.

Det stora sovrummet är föredömligt rymligt. Idag är detta föräldrasovrum, men rummet funkar såklart också bra som barnrum eller lekrum. It’s up to you!

Det andra sovrummet ligger bakom, och ju mindre rum desto högre mysfaktor, och detta kommer bli ett rum där stora fantasier vävs även i unga år, var så säker. Rummen kommer säkert att byta funktion många gånger genom åren, och det är helt ok! Precis som i de andra rummen är det gamla plankgolvet framtaget och om du letar dig runt lite kommer du att upptäcka ett par härliga knarriga ställen.

Badrummet består av dusch och wc i separata rum precis intill varandra. Badrummet är ryligt och här finns en dusch. Men det som framförallt slår en när man stiger in är det härliga ljuset från fönstret. Dagsljus är en ovärderlig tillgång vid allehanda piff, det vet alla som någon gång har sminkat sig. Det frostade fönstret gör dock att du kan smyga in lite halvklädd på småtimmarna och gå på toa!

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfär som råder, här finns Gamla Enskede bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker, ger värme och färg åt området. Läget här är fantastisk - Välkomna på visning!