BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 42, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 6.250.000 kr / Såld
  • 4555
  • 1719
  • 3051
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt & ostört läge med naturen som närmsta granne ligger denna ljusa, smakfulla & perfekt planerade 3:a. Här finns även utgång till en stor (12 kvm) balkong med eftermiddags- och kvällssol och underbar utsikt över Stockholms takåsar och vidare så långt ögat når. Bostaden är högt belägen och optimalt planerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Umgängesytor såsom kök och vardagsrum är generösa med öppen planlösning, rymliga sovrum med perfekta förvaringsytor samt smakfullt och välutrustat badrum. Härtill en stor balkong med skjutbara glaspartier i soligt sydvästläge med underbar utsikt över stans takåsar, samtidigt som man har uppsikt över barnen medan de leker på den barnvänliga innergården. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som även är genomgående. Lägenheten går även att bygga om till en 4:A genom att dela av ett av sovrummen, se alternativ planlösning. 


Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi i bästa läge. På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Lägenheten disponeras enligt följande:

Balkong - Extra rum med milsvid fri utsikt
Från vardagsrummet når man en stor balkong som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Balkongen har skjutbara glaspartier som kan öppnas och stängas sektionsvis, vilket medför att man med fördel kan nyttja balkongen året om. Här kan ni njuta av kvällssolen och solnedgången ostört och blicka ut över Stockholms takåsar och kända landmärken i blickfånget, samtidigt få fri uppsikt över barnen i parken nedan. Balkongen storlek gör att den kan nyttjas med matbord eller loungedel. Välj själv hur du vill njuta av solnedgången. 

Vardagsrum – Underbar atmosfär 
Stort vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro i högskåp. Vitt kakel ovan bänkytor. Här finns även matplats för stora sällskap och den är fint placerad vid kökets fönsterpartier som ligger i gavel med underbar utsikt över skog och natur. Köket och vardagsrummet delas av genom en snygg bardisk med sittplatser som blir en naturlig plats att samlas runt. 

Sovrum 1 - Helt insynsskyddat
I direkt anslutning till hallen ligger ett stort och trevligt sovrum med ostört och helt insynsskyddat läge mot naturen. I rummet finns plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang som skrivbord eller extra gardeober. Rummet har två rymliga gardober med infällda hyllor som nattduksbord. Rummets storlek och disposition gör det enkelt dela av till två sovrum, se alternativ skiss. 

Sovrum 2 - Ostört mot innergård
Mysigt och rymligt sovrum även det med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsytor via en garderobsvägg med skjutdörrar och inredd med Elfa förvaringssystem. Sovrummet har ett stort fönsterparti som släpper in gott om ljus och erbjuder utsikt över innergården. På golvet återfinns det vackra ekparkettgolvet.

Badrum - Välutrustat och smakfullt
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, spegel  samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför. 

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och goda förvaringytor via rymliga garderober. 

Välkommen på visning