BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Lännersta

Lokegränd 8

  • 4 rum och kök
  • 140 kvm
  • 6.800.000 kr / Såld
  • 7472
  • 2220
  • 7238
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Lokegränd 8 – här erbjuds det perfekta hemmet som passar både den unga familjen med barn och andra som önskar en bekväm tillvaro. Denna enplansvilla är en pärla i det välskötta villaområdet i Lännersta och den har något för alla åldrar och livsstilar. 

Läge är allt, och Lokegränd 8 har verkligen det bästa av två världar. För den unga familjen är detta ett barnvänligt paradis med en lugn återvändsgata där lek kan ske utan oro. Här kan barnen skapa sina bästa minnen på en platt och lättskött tomt som erbjuder solsken hela dagen lång. De charmiga altanerna är en perfekt plats för gemensamma stunder och avkoppling.

För de som önskar en mer bekymmersfri vardag är enplanslayouten en gåva. Här finns inga trappor att bemästra, vilket gör att detta hem passar utmärkt för de som inte vill hantera trappsteg. När du kommer in i huset möts du av en varm atmosfär, där en elegant kakelugn från Contura står och sprider värme och charm. Den separata delen i huset öppnar upp för möjligheten att skapa en personlig plats för en tonåring eller för ett hemmakontor. Ett särskilt intressant inslag är det separata sovrummet med eget badrum och en egen ingång. Detta utrymme kan användas för avskildhet eller potentiellt för uthyrning, vilket ger extra flexibilitet och möjligheter att anpassa efter dina behov och önskemål. För bilentusiasten eller den praktiskt lagda är garaget en verklig pärla. Med klinkers på golvet och kaklade väggar är detta inte bara ett garage – det är ett våtutrymme som är redo för alla dina behov. Biltvätt eller annat praktiskt arbete är enkelt att hantera i denna smart designade plats. P-platsen utanför garaget rymmer bekvämt två bilar. Behovet av extra förvaringsutrymme möts av en friggebod på tomten. 

Området kring Lokegränd 8 har något för alla. Den natursköna omgivningen i Lännersta bjuder på lugn och ro, med närhet till Boobadet med sandstrand, brygga och klippor eller Bagarsjön för bad och skridskoåkning. Boo-vallen är en plats för både idrottsutövare och åskådare. I området finns även det historiska Boo kapell (1724), som har anordnat populära musikkvällar under sommartid. För den som njuter av att vara utomhus finns det fantastiska möjligheter till promenader, cykling och jogging på de natursköna vägarna och spåren i närheten. När det gäller skolgången är närheten till skola och förskola en fördel som inte går att överskatta. 

Kommunikationerna är utmärkta, med täta bussavgångar som tar dig in till stan på bara 25-30 minuter. Med husets läge så når du busstation på mindre än en minut. Butiker och service finns inom bekvämt avstånd, både i Orminge centrum och Nacka Forum. När det gäller den dagliga shoppingen är den stora Hemköp-butiken bara en kort promenad bort.

Lokegränd 8 är mer än bara ett hus – det är en möjlighet att skapa ditt drömboende, oavsett var du befinner dig i livet. Enplanslayouten och den mångsidiga designen gör detta hem till en plats där både unga och äldre kan trivas och känna sig hemma. Välkommen till din framtida bostad, välkommen hem!