BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Serenadvägen 38, Högst upp

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
  • 6401
  • 345
  • 4926
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris, kontakta mäklare för visning. Välkommen till ditt drömhem högst upp i huset med en härlig balkong i söderläge. Mycket välplanerad 2a i hjärtat av Nacka! Detta är en bostad som måste upplevas på plats.

Denna lägenhet erbjuder det bästa av två världar - en perfekt kombination av modern bekvämlighet och en idyllisk plats att kalla hemma. Med ett optimalt läge högst upp i huset kan du förvänta dig fantastiskt naturligt ljus och en oöverträffad utsikt över omgivningen.

När du kommer in i bostaden välkomnas du av den stora hallen som erbjuder goda avhägningsmöjligheter samt en stor klädkammare med generös förvaring. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet. Vardagsrummet är välplanerat och erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Här når du även den härliga balkongen som ligger i bästa söderläge med fri utsikt.

Köket är väldisponerat och stilfullt, fullt maskinellt utrustat och tillräckligt med förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och prydligt. Här kan du laga goda måltider och bjuda in vänner och familj för middagar.

Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en hektisk dag.

Badrummet är elegant och modernt, utrustat med bekvämligheter som gör att du kan skapa en avkopplande oas för dig själv. Här finns wc, badkar, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är strategiskt belägen intill Nacka Forum, vilket innebär att du har bekväm tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och fritidsaktiviteter. Du kan njuta av att utforska de trendiga butikerna eller ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Med närheten till kollektivtrafik och bra kommunikationer kan du enkelt ta dig in till Stockholm city på bara några minuter. Härifrån har du även gångavstånd till Nacka strand där du enkelt kan ta pendelbåten in till stan eller Djurgården. 

Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 2a högst upp i huset med balkong i söderläge en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem. Perfekt belägen nära Nacka Forum med en modern och stilfull design, ger denna bostad den perfekta kombinationen av komfort, bekvämlighet och naturskönhet. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna pärla och uppleva allt som den vackra platsen har att erbjuda!