BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla

Sickla industriväg 14

  • 3 rum och kök
  • 74.5 kvm
  • Såld
  • 4153
  • 481
  • 1251
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Sickla industriväg 14, ett fantastiskt nytt bostadsområde från 2020 som erbjuder det bästa av modern och bekväm stadsboende. Här finner du en underbar trea om 74,5 kvadratmeter med en rad fantastiska fördelar.

Denna lägenhet har ett rymligt kök, perfekt för att bjuda in nära och kära till lunch, fika eller middag. Här finns gott om förvaringsplats, stor kyl och frys samt alla garderober och skåp sträcker sig ända upp till taket i hela lägenheten. Färgvalet är stilfullt med ljus parkett, gråa skåp i köket och en vacker grön/grå nyans för garderoberna.

Solens strålar välkomnar dig redan på morgonen i köket, vilket skapar en härlig atmosfär för frukost och morgonkaffe. Större delen av året träffar solstrålar den spegelblanka fasaden på "Ticket huset" vilket ger morgonsol även på balkongen och i vardagsrummet. På balkongen kan du annars njuta av en vacker solnedgång under maj till augusti, perfekt för en middag med familjen.

Detta bostadsområde har även en välplanerad och privat innergård med mycket grönt samt lekplatser för barnen att njuta av. Master-sovrummet är rymligt och bekvämt och badrummet är elegant designat med moderna detaljer.

Utöver den exemplariska lägenheten kommer du älska närheten till Hammarbybacken med sina vinter- och sommaraktiviteter att njuta av. Sickla Köpkvarter, bara 200 meter bort och endast en 10-minuters bussresa till Nacka Forum.

Du har flera mataffärer i närheten, inklusive Hemköp, ICA och Willys. För träning finns Friskis och Svettis inom 200 meters räckvidd. Dessutom har du Filmstaden och Sicklas bibliotek endast 100 meter bort.

Framtida förbättringar inkluderar tunnelbanan som kommer att nå området år 2030 med blå linjen mot T-centralen på endast 12 minuter. Det är också lätt att ta sig runt med kommunala transportmedel, med tvärbanan till Gullmarsplan och flera bussar till Slussen på bara 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!