BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen Nedre

Pipersgatan 5A

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 6.100.000 kr / Såld
  • 18076
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftes lägenhet anno 1906 med en stor balkong mot innergården. Här bor ni i en solid och välskött förening med låg avgift och god ekonomi. Lägenheten är smakfullt renoverad där gammalt möter nytt. Här finner ni vackra golv, takrosetter, kakelugn, generös takhöjd, nyrenoverade ytskickt och mycket mer. Lägenheten är i absolut toppskick med nyrenoverat kök och sovrum med platsbyggda garderober samt bokhylla. De smakfulla ytskikten i kombination med en öppen och social planlösning där stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och ger lägenheten en öppen och inbjudande atmosfär.

 

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter. Från hallen når man även med en stege ett stort förråd som är beläget över Badrummet och sträcker sig ut mot vardagsrummet. Köket är stilfullt renoverat med gott om förvaring bakom gråa köksluckor samt goda arbetsytor. Här finner ni all maskinell utrustning som induktionshäll, fläkt, kyl/frys, ugn samt diskmaskin. I vardagsrummet finns en fungerande kakelugn samt utgång till den fantastiska balkongen med gott om plats för utemöbler samt odlingar. Här får man även plats med både matgrupp och soffgrupp. Vidare möts man av det välplanerade sovrum med fönster mot gården och platsbyggda garderober samt den platsbyggda hyllan för förvaring. I badrummet har ni dusch, wc, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

 Här bor du i ett attraktivt läge med närhet till både grönska och vatten samt till både City och Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Här finns även goda kommunikationer och tunnelbana i direkt närhet och flera innerstadsbussar som trafikerar området och till Cityterminalen tar ni er till fots på ca 10 minuter.

 

Varmt välkomna på visningarna av detta inflyttningsklara drömboende!

- Låg belång i föreningen!

- Smakfullt renoverad lägenhet med balkong i Norrläge

- Tidstypiska detaljer så som takrosetter, kakelugnar, generös takhöjd och vackra golv

- Stilrent kök 

- Social och rymlig planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus

- Rymliga sovrum med platsbyggda garderober

- Kungsholmens bästa läge med närhet till vattnet, citypulsen på gångavstånd och goda kommunikationer i direkt närhet