BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 27A

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld
  • 1351
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo i hjärtat av LM-staden i en fantastisk tvåa med stor privat uteplats!

- Stor insynsskyddad uteplats med sol från förmiddag till kväll
- Uteplatsen har både plats för loungedel, grill- och matplats.
- Fönster i tre väderstreck och högt i tak
- Fint renoverat kök med diskmaskin
- Renoverade ytskikt med sobra färgval
- Vacker glasvägg mellan sovrum och vardagsrum
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Loft som möjliggör en extra sovplats samt kontorsdel
- Snyggt helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare
- Gott om förvaring och stort förråd
- Låg avgift där värme, vatten bredband (1000 Mbit) & kabel-TV (basutbud) ingår
- Stor stabil förening (516 lägenheter + 38 lokaler) med god ekonomi och låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu, hobbyrum och festlokal i föreningen

Välkommen till denna drömbostad i Midsommarkransen, ett hem som verkligen har allt! Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med fantastisk utsikt över grönskan som omger LM-stadens kulturmärkta kvarter. Här erbjuds ett påkostat hem med en gedigen uteplats med sol från morgon till kväll och dessutom goda odlingsmöjligheter! Helt enkelt en egen lummig oas som borgar för stora grillmiddagar och festligheter.

Men det är inte bara läget och den fantastiska uteplatsen som imponerar – när du stiger innanför dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Interiören är stilfull med genomtänkta materialval och bevarade originaldetaljer. Köket är verkligen en gourmetkocks dröm med sin eleganta bänkskiva i valnöt och luckor lackerade i harmonisk grön nyans. Här finns gott om utrymme för att skapa fantastiska matlagningsupplevelser. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och social samvaro, med härlig utsikt över den grönskande uteplatsen.

Sovrummet är trivsamt och insynsskyddat, med utrymme för dubbelsäng. I lägenheten finns även ett loft som möjliggör en extra sovplats och med ett perfekt utrymme inunder för kontor. Modernt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkers på golvet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt badkar som kommer att göra alla stressiga dagar ännu bättre.

Föreningen är stor och stabil med mycket bra ekonomi och en låg belåningsgrad om 2006 kr/kvm (endast bostadsyta inräknat, ej lokalyta) enligt årsredovisningen 2022. Avgiften är låg och inkluderar värme, vatten, snabbt bredband på 1000 Mbit och basutbud för kabel-TV. Dessutom har medlemmarna tillgång till gemensamma utrymmen, såsom fyra övernattningslägenheter, festlokal, bastu, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och parkeringsplatser. Föreningen har flera fina innergårdar med grönska och möjlighet till odling. På sommaren finns det sittplatser och grillmöjligheter.

Här kan du njuta av en fantastisk livsstil med närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör din morgon extra speciell med en rykande färsk kopp kaffe och nybakat bröd från det berömda Söderbergs bageri, som är beläget endast ett stenkast från din dörr. Dessutom finns enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom bekvämt gångavstånd.

Kom och upplev det bästa av detta unika stadsboende mitt i Midsommarkransen/Telefonplan! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad!